PÅSKLOV PÅ VÄSTKUSTEN

Spendera påsklovet vid havet

Ta med familjen och spendera ert påsklov på västkusten med god mat och bio. Under dagen kan ni ta en promenad längst Grebbestadbryggan eller åka på utflykt till någon av de många utflyktmålen som ligger i närheten av Grebbestad. Under er vistelse håller även vår Kul på Hjul-klubb öppen för pyssel och spel. Välkomna till GrebbestadFjorden!

PÅSKLOV PÅ GREBBESTADFJORDEN

Hos oss på GrebbestadFjorden får du och din familj en skön paus från vardagen omringad av fin natur under ert lov. Vi har satt ihop ett paket som passar hela familjen med barn i alla åldrar. Checka in två nätter på Pensionat fjorden, starta dagarna med frukostbuffé, gå en promenad längst Grebbestadbryggan eller gå till vår Kul på Hjul-klubb där spel och pyssel står uppdukat och redo för en dag fylld av skoj. Via Active Quiz har vi även olika quiz ni kan göra under en promenad i vår vackra natur. Om ni vill spela äventyrsgolf under er vistelse bjuder vi på rundan för alla upp till 16 år. 

I påskpaketet ingår även en middag och bio på Storm restaurang & biograf. Ni väljer själva när under er vistelse ni ser på bio och äter er middag. För övriga måltider kan vi självklart ge er tips på vart ni kan äta! Storm ligger precis vid Grebbestadbryggan och från deras restaurang har ni en perfekt utsikt över skärgården och fjorden som Grebbestad är byggd runt.

 

Kid making snow angel
Grebbestad från Stöberget
barn på bio

I PÅSKPAKETET INGÅR

– 2 nätter på PensionatFjorden i ett familjerum
– Frukost
– Filmquiz
– Kul på hjul-klubbens pysselrum
– 1-rättersmiddag
– Bio
-Gratis äventyrsgolf, för barn upp till 16 år

Pris: Från 4290 kr för två vuxna och två barn

Paketet kan bokas 8-18/4 samt 21/4-24/4.

Exakt bioprogram släpps 2-3 veckor innan.

hink och handdukar i bastu

BASTU

Efter en dag full av aktiviteter kan det vara skönt att ta en avslappnande stund i vår bastu. Om du är riktigt äventyrlig kan du ta ett dopp i havet innan och sedan värma dig i vår bastu en stund.

Pris: 200kr/timmen

 

lås

FLEXPRIS

Hos oss bokar du alltid tryggt och säkert med fri om- och avbokning, genom att välja flexpris ingår avbeställningsskyddet som är 10% av bokningen!

Pris: +10%

 

Boka genom att fylla i formuläret

Tillägg

3 + 3 =