PÅSKLOVSPAKET PÅ VÄSTKUSTEN

Spendera påsklovet vid havet

Ta med familjen och spendera ert påsklov på västkusten med god mat och bio. Under dagen kan ni ta en promenad längst Grebbestadbryggan eller åka på utflykt till någon av de många utflyktmålen som ligger i närheten av Grebbestad. Välkomna till GrebbestadFjorden!

PÅSKLOVSPAKET PÅ GREBBESTADFJORDEN

Hos oss på GrebbestadFjorden får du och din familj en skön paus från vardagen omringad av fin natur under ert lov. Vi har satt ihop ett paket som passar hela familjen med barn i alla åldrar. Checka in på vårt 3-stjärninga hotell, starta dagarna med frukostbuffé, eller gå en promenad på grebbestadbryggan. Om ni vill spela äventyrsgolf under er vistelse bjuder vi på rundan för alla upp till 16 år.

I påskpaketet ingår även en middag på vår restaurang Bar & Bord eller Storm restaurang & biograf samt en bio. Ni väljer själva när under er vistelse ni ser på bio och äter er middag. För övriga måltider kan ni gärna äta på vår egna restaurang Bar & Bord, eller fråga om tips i receptionen! Storm ligger precis vid Grebbestadbryggan och från deras restaurang har ni en perfekt utsikt över skärgården och fjorden som Grebbestad är byggd runt.

 

Kid making snow angel
Grebbestad från Stöberget
barn på bio

I PÅSKPAKETET INGÅR

– 1 natt på vårt hotell i ett familjerum
– Frukost
– Påskskattjakt
– 1-rättersmiddag
– Bio
-Gratis äventyrsgolf, för barn upp till 16 år

Pris: Från 3199 kr för två vuxna och två barn

Paketet kan bokas 28/3/-1/4och 4/4-8/4

Exakt bioprogram släpps 2-3 veckor innan.

hink och handdukar i bastu

BASTU

Efter en dag full av aktiviteter kan det vara skönt att ta en avslappnande stund i vår bastu. Om du är riktigt äventyrlig kan du ta ett dopp i havet innan och sedan värma dig i vår bastu en stund.

Pris: 300kr/timmen

 

lås

FLEXPRIS

Hos oss bokar du alltid tryggt och säkert med fri om- och avbokning, genom att välja flexpris ingår avbeställningsskyddet som är 10% av bokningen!

Pris: +10%

 

Boka genom att fylla i formuläret

Tillägg

9 + 15 =