Välkommen till vårt hotell

Vårt hotell är granne med havet och den populära Grebbestadbryggan ligger endast en kort promenad bort. När du är gäst hos oss vill vi att du ska kunna njuta av din vistelse fullt ut, därför har vi nedan sammanställt all information du kan tänkas behöva innan, under och efter din vistelse.

Tillgänglighet

Hotellet består av två våningar utan hiss. Fyra rum ligger på markplan och är handikappvänliga, 16 rum ligger på andra våningen och är familjerum med loft. På andra våningen ligger även vår svit. Vi har även rum där ert husdjur är välkommen att följa med.

Ankomst och avresa

Ni är garanterade incheckning från kl. 15:00 på er ankomstdag.

Utcheckning sker senast kl. 11:00 avresedagen. Om rummet inte är förhandsbetalat håller vi er reservation fram till kl. 18:00 på er ankomstdag. Om ni planerar att checka in senare måste därför detta meddelas till receptionen.

Frukost

Det ingår alltid frukost till alla som bor i våra hotellrum. Frukosten serveras i vår restaurang, om inget annat meddelas, som ligger precis bredvid vårt hotell. Frukosten serveras kl. 08:00-10:30. Om ni har någon specialkost uppskattar vi om detta meddelas innan ankomst.

Vägbeskrivning

Vi ligger vid den södra infarten till Grebbestad när man kör på väg 163.
Adress:
Grebbestad camping 1
457 95 Grebbestad
GPS koordinater:
Lat 58 40 984
Long 11 15 79229

Parkering

Om ni anländer till oss med bil ingår det parkering för en bil när ni bor på vårt hotell. Om ni skulle behöver parkering för fler bilar finns det möjlighet att parkera på vår gästparkering mot en avgift eller så finns det en gratis långtidsparkering ca 500 meter från hotellet.

Busshållsplats

Närmsta busshållsplats ligger endast ett stenkast från hotellet och heter ”Stöbergsvägen”. För aktuell tidtabell vänligen besök Västtrafiks hemsida.

Klicka här

Taxi

Tanums Taxi kör i Grebbestad och deras telefonnummer är +46525-291 70

Mat

Förutom frukost serveras det även mat under hela dagen under sommaren och andra utvalda helger i vår restaurang. Om vår restaurang skulle vara stängd under er vistelse finns det flera restauranger inne i Grebbestad som vi gärna tipsar om. Fråga i receptionen så hjälper de er.

Dricksvatten

Vattnet i kranarna på hotellrummets toaletter är drickvatten. Ni hittar även dricksvatten i det gemensamma köket som ni finner på hotellets andra våning.

Tvätt- och strykservice

Om ni skulle behöva stryka något finns det ett strykjärn och strykbräda till höger precis ovanför trappen till andra våningen.

Mot en avgift på 1000kr kan vi även tvätta och stryka era kläder åt er. Lämna in er tvätt i receptionen senast 24 timmar innan ni behöver ha det färdigt.

TV

Tv:n är utrustad med följande kanaler: SVT1, SVT2, TV4, SVT24, Kunskapskanalen, NRK2 och NRK3

Våra sängar

Alla rum på vårt hotell är utrustade med enkelsängar (90x200cm) från Hilding. Sängarna står ihop två och två på rummen men går att dra isär i alla rum förutom vår svit.

Extra sängar, kudde och täcke

Vi kan på grund av brandregler inte ställa in extra sängar på hotellrummen. Om ni önskar extra täcke eller kudde är bara att kontakta personal så hjälper de er.

Väckningsservice

Önskar ni bli väckta på morgonen finns det väckarklockor att låna. Kontakta personal så ställer de in detta i ert rum.

Lån av telefon

Om ni skulle behöva låna en telefon under er vistelse finns detta i receptionen. Vid lån av telefon tillkommer debitering för samtalstaxa.

Om du har glömt packa något

Ibland glömmer man, det är bara mänskligt. I vår minilivs i receptionen finns lite av varje om ni skulle råkat glömma något – rakhyvlar, tandborste, tandkräm, schampo och balsam med mera.

Ica och Coop finns även endast ca 1,5km från hotellet. Följ bryggan så leder den er rätt.

Städning

Om ni önskar få ert rum städat under er vistelse så kan vi självklart lösa det. Häng ut skylten på dörrhandtaget utanför ert rum senast klockan 11, så kommer vi under dagen att städa ditt rum.

Önskar ni få nya handdukar, vänligen lämna dina handdukar på golvet eller kontakta städpersonal. 

 

Skoputs och sykit

Har skorna tappat sin glans eller har en knapp lossnat? Inga problem, skoputs och sykit finns att låna i receptionen!

Ni som reser med barn

Om ni reser med barn finns det barnstol och barnsäng att hyra vid behov. Kontakta personalen så löser de att detta ställs in på ert rum.

Efter er vistelse

Vårt arbete för att bli bättre för att kunna erbjuda ännu bättre service slutar aldrig. För att kunna bli bättre är din åsikt viktig för oss. Efter din vistelse får du gärna lämna en recension om oss på Google eller Tripadvisor. Eller skicka din respons till oss genom att fylla i formuläret nedan.

Feedback

8 + 10 =