Paket

Klappat och klart!

Här under hittar du våra aktuella paket och samarbeten. Har din grupp speciella önskemål så hjälper vi gärna till att skräddarsy ett paket som passar just era önskemål.

Julmat

Julbordspaket

Ta med nära och kära till Grebbestad för en mysig dag omringad av västkusten i sin vinterskrud. Börja kvällen med välkomstfika innan ni sedan går ner till Storm restaurang & biograf för att avnjuta ett klassiskt julbord. När ni är mätta och belåtna står vårt hotell redo för att ge er en god natts sömn. När ni vaknar väntar vår frukostbuffé på er att börja dagen med.

Grebbestads badstrand

Bada, basta och bo

Hos oss har ni alltid nära till havet och stranden. Checka in hos oss för en natt för att ta ett kallbad, värma er i vår bastu och avsluta kvällen med god mat på Storm restaurang & biograf. Passa även på att ta en promenad i naturen som omger oss innan ni åker hemåt igen. Boka vårt kallbadspaket nu!

Tjurpannan

Vandra, vila & njut

När du bor hos oss på GrebbestadFjorden är du omringad av både klippor och skog. Endast en kort bilväg bort ligger även flera naturreservat dit vi varmt rekommenderar er att åka. När du bokar vårt vandringspaket ingår även lunch och middag under din vistelse.

mjölkeröds golfklubb

Golfpaket

Packa ned klubborna och kom till västkusten för några rofyllda dagar i norra Bohuslän. Tillsammans med Mjölkeröds Golfklubb kan vi nu erbjuda ett golfpaket där du golfar och bor omringad av både klippor och skog. 

Ostronsafari BryggFiske0420 20Photo20Cred20Roger20Borge

Ostronsafari

Följ med ut på ostronsafari på en riktig ostronfiskebåt. Här får man lära sig allt om hur ostronfiske går till i både teori och praktik. På vägen ut till ostronbankarna går färden genom den vackra Bohuslänska skärgården och det är inte ovanligt att se sälkolonier och annat spännande på vägen. Ombord på båten får man lära sig öppnandets svåra konst, vilka kryddor och drycker som passar bäst till och självklart också smaka den nyfiskade fångsten.