Paket

Klappat och klart!

Här under hittar du våra aktuella paket och samarbeten. Har din grupp speciella önskemål så hjälper vi gärna till att skräddarsy ett paket som passar just era önskemål.

ett barn som är omringad av höstlöv

Sportlov i Grebbestad

Spendera sportlovet vid havet på västkusten. I Grebbestad finns det mycket att göra även utanför sommarsäsongen. Ge er ut på äventyr under ledigheten och upptäck den vackra natur som omringar Grebbestad. I och runt oss finns flera spännande upplevelser som tar dig med långt tillbaka i tiden.

Grebbestads badstrand

Bada, basta och bo

Hos oss har ni alltid nära till havet och stranden. Checka in hos oss för en natt för att ta ett kallbad, värma er i vår bastu och avsluta kvällen med god mat på Storm restaurang & biograf. Passa även på att ta en promenad i naturen som omger oss innan ni åker hemåt igen. Boka vårt kallbadspaket nu!

Glampingtält i förgrunden och hav med berg i bakgrund

Glamping i Grebbestad

När du bor i ett av våra glampingtält får du uppleva Bohusläns unika natur på nära håll. För dig som vill ha det lite extra bekvämt erbjuder vi nu ett glampingpaket där vi fixar frukost, slutstäd och en härlig trerättersmiddag på Storm restauraung & biograf.

Tjurpannan

Vandra, vila & njut

När du bor hos oss på GrebbestadFjorden är du omringad av både klippor och skog. Endast en kort bilväg bort ligger även flera naturreservat dit vi varmt rekommenderar er att åka. När du bokar vårt vandringspaket ingår även lunch och middag under din vistelse.

mjölkeröds golfklubb

Golfpaket

Packa ned klubborna och kom till västkusten för några rofyllda dagar i norra Bohuslän. Tillsammans med Mjölkeröds Golfklubb kan vi nu erbjuda ett golfpaket där du golfar och bor omringad av både klippor och skog. 

Ostronsafari BryggFiske0420 20Photo20Cred20Roger20Borge

Ostronsafari

Följ med ut på ostronsafari på en riktig ostronfiskebåt. Här får man lära sig allt om hur ostronfiske går till i både teori och praktik. På vägen ut till ostronbankarna går färden genom den vackra Bohuslänska skärgården och det är inte ovanligt att se sälkolonier och annat spännande på vägen. Ombord på båten får man lära sig öppnandets svåra konst, vilka kryddor och drycker som passar bäst till och självklart också smaka den nyfiskade fångsten.