Paket

Klappat och klart!

Här under hittar du våra aktuella paket och samarbeten. Har din grupp speciella önskemål så hjälper vi gärna till att skräddarsy ett paket som passar just era önskemål.

Grebbestads badstrand

Bada, basta & bo

Hos oss har ni alltid nära till havet och stranden. Checka in hos oss för en natt för att ta ett kallbad, värma er i vår bastu och avsluta kvällen med god mat på Storm restaurang & biograf. Passa även på att ta en promenad i naturen som omger oss innan ni åker hemåt igen. Boka vårt kallbadspaket nu!

Tjurpannan

Vandra, vila & njut

När du bor hos oss på GrebbestadFjorden är du omringad av både klippor och skog. Endast en kort bilväg bort ligger även flera natureservat dit vi varmt rekomenderar er att åka. När du bokar vårt vandringspaket ingår även lunch och middag under din vistelse.

OstronSAFARI

Följ med ut på ostronsafari på en riktig ostronfiskebåt. Här får man lära sig allt om hur ostronfiske går till i både teori och praktik. På vägen ut till ostronbankarna går färden genom den vackra Bohuslänska skärgården och det är inte ovanligt att se sälkolonier och annat spännande på vägen. Ombord på båten får man lära sig öppnandets svåra konst, vilka kryddor och drycker som passar bäst till och självklart också smaka den nyfiskade fångsten.

MOTIONSLOPPET.sE

För dig som skall delta i Sportshopens Jubileumslopp, Ostronloppet, Bohustrampet eller Bohus Trail erbjuder vi 10% rabatt för dig som bor på vårt hotell.