Säsongscamping i Grebbestad

Stanna gärna lite längre hos oss

Du kan hyra plats för en längre period, en så kallad säsongsplats. Vi har fyra säsonger: sommar, höst, vinter och vår.

Sommarsäsong 29/4-18/9 2023: Begränsad antal platser. Önskas plats för sommarsäsong krävs det intresseanmälan för att landa i vårt kösystem. Läs mer nedan.

Höstsäsong 18/8-24/9 2023:  Går att boka i mån av plats, via telefon eller direkt i receptionen. Pris: 4500kr plus el.

Vintersäsong 29/9 2023 – 24/3 2024: Går att boka i mån av plats, via telefon eller direkt i receptionen.  Pris: 4700kr plus el.  Påsktillägg kan läggas till med utcheckning måndag vecka 17 för 1900kr plus el.

Vårsäsong 5/5-26/6 2023: Går att boka i mån av plats, via telefon eller direkt i receptionen.
Pris: 6900kr plus el.

Helår: Förutsätter att gästen har fått en sommarsäsongs-plats. Då finns möjlighet att välja till vintersäsong på samma plats.

Vi följer marknadens elpriser och bibehåller oss rätten att göra justeringar gällande kwh priset.

Just nu är elpriset 3,5kr/kwh

Intresseanmälan

Första måndagen i februari mellan kl. 9:00-16:00 kan man, genom att ringa in, anmäla sitt intresse för säsongsplats. Ordningen på samtalen som kommer in avgör platsen i kön. Vi meddelar er plats i kön via mejl dagen efter.
OBS! Ansökan endast godkänd via telefon. För att behålla sin plats i kön, skall det uppdateras vid samma tidpunkt varje år.

Min El

De platser som har ny mätare i sina stolpar kan styra sin mätare hemifrån för på/avslagning, elavläsning m.m. Det behövs ett användarnamn och lösenord för att kunna komma åt sin plats mätare. Om man ej har fått dessa uppgifter kontakta receptionen. Länken för att komma in på sidan är
http://minel.ourenergy.se/minel_2/

Vagnförsäljning

Om det är aktuellt att sälja hus-/villavagn på plats gäller följande: