Om Oss

Låt oss presentera oss…

Välkommen till vårt turist- och konferenscenter! GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen anläggning med både camping, pensionat, vandrarhem och konferensavdelning. Du hittar oss i den idylliska skaldjursmetropolen Grebbestad i Norra Bohuslän.

Inom fem minuters promenadavstånd från anläggningen finns havsbad med barnvänlig strand, och fortsätter du promenaden så är du snart på den populära Grebbestadbryggan med sitt rikliga utbud av restauranger och butiker. I Grebbestad finner du bank, affärer, biograf och en virtuell bowlingbana, systembolag och livsmedelsbutiker med mera.

1935 startade systrarna Gunhild och Agda det ”gamla” Pensionat Fjorden.
1962 var året då Göran och Inga Bohlin övertog Grebbestads Camping av Adolf W Tretom. Redan på 50-talet omtalades campingen som en av Sveriges modernaste. Utvecklingen har förstås fortsatt under 50 år som campingen har varit i familjen Bohlins ägo.
2004 byggdes det ett nytt pensionat på området och idag har Pensionat Fjorden och Grebbestad Camping slagit samman och heter GrebbestadFjorden.

Efter 60 år i familjen Bohlins ägo så fick campingen två nya ägare. Reijo Torstensson och Pernilla Mannerek som själva har jobbat på GrebbestadFjorden i många år tog över driften av anläggningen i juli 2022 och sedan dess har GrebbestadFjorden bland annat fått 74 nya ställplatser.

GF drone helhet