VANLIGA FRÅGOR – FAQ

Nedan hittar ni svaren på många av de vanliga frågorna som vi får. 

När kan jag checka in?

Incheckning sker tidigast kl. 14.00 för campinggäster och kl.15:00 för hotell-, vandrarhem- och stuggäster. Under sommaren har vi utökade öppettider fram till kl. 22.00 alla dagar i veckan. Utcheckning från campingen och stugor sker senast klockan 12.00. Vid senare utcheckning debiteras ny dygnsavgift. Sker incheckning efter klockan 18:00 måste detta meddelas.

Varför fungerar inte min kod?

För att koden ska fungera behöver du ha checkat in. Att du har betalt betyder inte att du är incheckad. Om du anläder efter att receptionen är stängd behöver du själv checka in i vår app Cwallet. Om du anländer innan inchekningstiden kan du inte checka in via appen. Kolla i ditt bekräftelsemejl för att börja använda appen.

Kan jag av/omboka min vistelse?

Om du har lagt till flexpris i din bokning så kan du av och omboka den fram tills klockan 10:00 den dagen du önskar att lämna. Du får du tillbaka logipriset (boendepriset) för de dagar som du bokar av – och vi behåller flexpriset. (Kostnad för tillägg så som matpaket & val av plats behålls). Utan flexpris kan du boka av din vistelse fram tills 30 dagar innan din ankomst. Därefter har vi inte möjlighet att ge pengar tillbaka för din avbokning.

Finns Wi-Fi på området?

Vi har gratis Wi-Fi på området, som fungerar bäst nära servicehusen. Wi-Fi-nätverket heter GrebbestadFjorden och den har ingen kod.

Vad gäller vid sen ankomst?

Vid sen ankomst efter klockan 18:00 måste du meddela oss på förhand. Om du inte meddelar oss om din sena ankomst så har vi rätt till att avboka din vistelse. Du kan meddela om din sena ankomst vid bokning eller genom att kontakta receptionen på 0525 – 612 11 eller info@grebbestadfjorden.com.

Hur långt är det till Grebbestad?

GrebbestadFjorden ligger ca 600 meter från Grebbestadbryggan där du hittar en mängd olika restauranger & butiker och det tar ca 5-10 minuter att gå dit. 

Anläggningen ligger ca 1,5 km från hamnplan där du bland annat hittar matbutiker och bankomat. Det tar ca 15-20 minuter att gå dit från campingen.

Jag vill besöka GrebbestadFjorden.Var kan jag parkera?

För dig som är besökare på GrebbestadFjorden finns en parkeringsplats med ett begränsat antal platser utanför receptionen denna parkering har en avgift under sommaren. Vi hänvisar er att parkera på långstidsparkeringen ca 500 meter från vår anläggning. Följ skyltar mot Siljevi/återvinningsstation.

Jag har bokat boende hos er – vad gäller för parkering?

För hotellrum/vandrarhemsrum så får du en parkeringslapp vid incheck som du kan använda på våra parkeringsplatser markerade med ”H”.

För stugor finns parkeringsplats vid din stuga & för glampingtält hittar du din parkering i backen påväg upp till tältet.

Var finns närmsta bensinmack?

Den närmsta bensinmacken till vår anläggning är DinX som ligger ca 2 km från GrebbestadFjorden, nära Grebbestad Kyrka.

Behöver jag en nyckel till elstolpen?

Nej, ingen nyckel behövs till elstolpen. För att använda elen behöver du en shucko(stickkontakt) till en Eu-kabel (CEE). Har du inte med detta kan du köpa detta på plats i vår minilivs.

Kan jag ladda min elbil på GrebbestadFjorden?

Under 2024 så installerar vi elbilsladdare på GrebbestadFjorden. Tills dessa är klara så hänvisar vi er till närmsta elladdare på Sportshopen. Observera att du ej får använda dessa under natten.

Elbilar får ej laddas vid elstolparna på er campingplats.

Kostar det extra att använda era duschar?

Nej, duscharna ingår i priset för er campingplats och det enda du behöver är att ta dig in i servicehuset med din kod eller ditt kort för att använda dem.

Behöver jag ta med egna sängkläder?

Om du har bokat en stuga eller ett vandrarhemsrum hos oss ingår inte lakanset i din bokning. Därför får du gärna he med egna hemifrån. Önskar du hyra lakanset från oss så hjälper vi dig mer en gärna i receptionen.

När är restaurangen Bar & Bord öppen?

Vår restaurang har öppet varje dag mellan 08:00-22:00 under högsäsongen, dvs. från och med mitten av midsommarveckan till och med den andra söndagen i Augusti. Därefter hittar du enklast restaurangens öppettider i våra sociala medier eller i eventkalendern

Får min hund vistas på campingen?

Din hund är välkommen att vistas på vår camping, men får endast rastas på anvisade platser (se vår karta). Vi har även hotellrum (3&4) & stugor (jungman, styrbord, babord) som är hundtillåtna. Om du vistas med din hund i en stuga, ett hotellrum eller ett vandrarhemsrum där hundar ej är tillåtna debiteras ni för saneringen.

Vad händer med borttappade/kvarglömda saker?

Om du glömmer eller tappar något på vår anläggning så lämnas det in till receptionen i den mån det hittas. Om du har tappat något hos oss kan du kontakta receptionen för att få tillbaka det. Om vi behöver posta något till dig tillkommer en avgift. 

Har ni handikappsanpassade rum?

På vår anläggning så har vi fyra handikapsanpassade hotellrum med en möjlighet till parkering bara några meter utanför er dörr. Duschstol går att hyra.

Våra stugor är ej handikapsanpassade men det går att låna en ramp om det skulle behövas.

Fick du inte svar på din fråga?

Kontakta då gärna vår reception på
+46 (0) 525-612 11 eller info@grebbestadfjorden.com under våra öppettider. Om du har ett akut ärende utanför våra öppettider kan du kontakta oss på vår jourtelefon på
+46 (0) 525-611 37.

Efter er vistelse

Vårt arbete för att bli bättre för att kunna erbjuda ännu bättre service slutar aldrig. För att kunna bli bättre är din åsikt viktig för oss. Efter din vistelse får du gärna lämna en recension om oss på Google eller Tripadvisor. Eller skicka din respons till oss genom att fylla i formuläret nedan.

Feedback

13 + 10 =