Stora möjligheter – Året runt

Bastu

Vinter, vår, sommar eller höst. Året runt kan en stund i bastu vara behövligt för kropp och själ. Hos oss hittar du två bastur som du kan hyra under din vistelse. Även du som inte bor hos oss är välkommen att hyra någon av våra bastur. Observera att våra basturs ej ligger i direkt anslutning till havet.

Bastu behövs boka i förhand och detta gör du genom att kontakta oss via mejl på info@grebbestadfjorden.com eller via telefon +46525-612 11.

Pris: 300kr/h

 

hink och handdukar i bastu
Vandring

GrebbestadFjorden är omringad av vacker miljö och bara några minuter bort med bil hittar du två fina naturreservat. Hos oss bor man därför i ett perfekt läge om man vill ut och vandra under dagarna. Om man vill ha en kort promenad vill vi tispa om att gå upp på Stöberget som ligger mitt emot vår anläggning. Om du istället vill gå lite längre vill vi tipsa om natureservaten Tjurpanna och Väddö.

Fråga i receptionen om ytterligare tips och vägbeskrivning.

 

Tjurpannan
Cykeluthyrning

Om du vill upptäcka den fantastiska miljön som GrebbestadFjorden är omringad av på cykel är du välkommen att hyra en cykel hos oss. Våra cyklar är i dammodell och har inga växlar.

Hyr cykeln per timme, dygn eller vecka. Cyklarna hyr du i receptionen.

Växlad cykel
65kr/timmen
220kr/Dygn
1100kr/vecka

Oväxlad cykel
55kr/timmen
195kr/Dygn
850kr/vecka

 

cyklar
Äventyrsgolf

Vår äventyrsgolfbana är välbesökt under sommaren och en perfekt aktivitet för både soliga och mulna dagar året om. Utmana dina nära och kära på en runda och se vem som lyckats slå minst slag när ni kört alla 12 hål. Vem tror du vinner?

Äventyrsgolfen är öppen:
Se receptionsens öppettider

Äventyrsgolfen kostar 85kr/vuxen, 65kr/barn och 80kr/pensionär.

 

äventyrsgolf GrebbestadFjorden
Spelhörnan

Intill hotellentrén hittar ni vår spelhörna där det finns flera olika arkadspel. Allt från olika klo-spel till air hockey! I vår spelhörna finns en växelmaskin så du kan få tio om du endast har sedlar. Om du behöver ta ut sedlar hänvisar vi er till uttagsautomaten som finns inne i Grebbestad mitt emot Coop, ca 1,5km från GrebbestadFjorden.

Spelhörnan är stängd för säsongen.

bild på barn vid arkadspel

Tider och aktiviteter kan komma att ändras.

Fotografering under aktiviteterna kan komma att ske och bilderna kan komma att användas i marknadsföringssyfte.