Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt gäng?

GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen anläggning med både camping, hotell, vandrarhem och konferensavdelning. Du hittar oss i den idylliska skaldjursmetropolen Grebbestad i Norra Bohuslän.

Vaktmästare

Om jobbet

Vi söker nu flera vaktmästare till vårt glada gäng under sommarperioden! Finns även möjlighet till jobb på föroch eftersäsong redan från påsk.

Traditionellt vaktmästararbete så som soptömning, gräsklippning, trimning, vattning samt hålla området allmänt välskött. Om man kan köra traktor är det ett plus men inget krav. Man får även vara nattvakt och då patrullerar man på området, ser till så det är fräscht på området och i servicebyggnader, vara behjälplig mot gäster.

Schemat är rullande med varierade arbetstider vardagar, kvällar, natt och helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda samt innehava Bkörkort.

Vi vill att du som person skall vara stresstålig, serviceminded och ge ett positivt bemötande till våra gäster. Personligheten väger mer än erfarenheten. Vi är anslutna till kollektivavtalen.

Ansökan kan skickas in till monica@grebbestadfjorden.com
Du blir kontaktat via telefon eller mail om det blir aktuellt med en intervju, rekryteringen sker löpande.

Finns personalboende att tillgå på anläggningen.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt härliga gäng!