Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt gäng?

GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen anläggning med både camping, hotell, vandrarhem och konferensavdelning. Du hittar oss i den idylliska skaldjursmetropolen Grebbestad i Norra Bohuslän.

Aktivitetsledare

Om jobbet

Som aktivitetsledare arbetar du främst med vår barnklubb ”Kul på Hjul” där du ser till att aktivera våra yngre gäster. Du leder aktiviteter som till exempel pyssel och spel, tävlingar, lekar, tipspromenad, sportaktiviteter, midsommarfirande m.m. Du leder även aktiviteter för vår vuxna publik. Som aktivitetsledare gäller det att du är kreativ, flexibel och har god förmåga att organisera och leda. Du ska leda aktiviteter för vecka 2532 samt midsommarfirande.

Har du möjlighet kan även vissa aktiviteter förekomma under våren. Varierade arbetstidervardagar, kvällar och helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 16 år fyllda.

Vi vill att du som person skall vara stresstålig, serviceminded och ge ett positivt bemötande till våra gäster. Personligheten väger mer än erfarenheten. Detta gäller för samtliga tjänster.

Vi kommer kontakta er via telefon eller mail om det blir aktuellt med en intervju, rekryteringen sker löpande. Ansökan kan skickas in till matilda@grebbestadfjorden.com

Vi har möjlighet att hjälpa till med personalboende!

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt härliga gäng!

BAA95073 8381 4C6C A8C9 CF3EDDE94C48 scaled