Boende i Bohuslän

Övernattning, mat & aktiviteter

Boende för alla smaker

Hos oss på GrebbestadFjorden finns det möjlighet att antingen campa, bo i rum med hotellstandard eller i vårt enklare vandrarhem. Med vårt breda boendealternativ finns det något för alla. Välj det som passar dig bäst!

Hotellet

Vårt hotell ligger precis vid infarten till vår anläggning och har familjerum, en svit, djurrum och handikappsvänliga rum.

Campingen

Välkommen till vår moderna och året-runt-öppna camping i härliga Bohuslän.

Vandrarhemmet

Är du ute efter ett enklare boende på bohuskusten rekommenderar vi vårt vandrarhem.

Stugor

På vårt campingområde finns ett flertal stugor att hyra.

Söker du boende i Bohuslän? Välkommen att checka in hos oss på GrebbestadFjorden! Som gäst hos oss får du ett bekvämt boende med många valmöjligheter.

Vi har öppet året om och kommer göra allt vi kan för att du ska få en riktigt bra vistelse när du övernattar hos oss.

Vår anläggning ligger i en fantastisk skärgårdsmiljö och med rimligt avstånd till att upptäcka allt som Bohuslän har att erbjuda.

Vilket boende passar dig bäst?

Vare sig du reser ensam, som par, familj eller grupp har vi ett boende som säkerligen kommer att passa.

Camping

Campingen är modern och mycket familjevänlig och passar dig som har ett eget mobilt hem. campingen har vi ca 450 campingplatser för husbilar, husvagnar och tält. Vår camping är 4-stjärning och erbjuder fräscha servicebyggnader med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva under campingsemestern.

Hotell

Checkar du in i ett av våra hotellrum får du ett trivsamt, prisvärt och havsnära boende med bra standard. Hotelldelen ligger precis vid infarten till turistanläggningen och har nära till alla faciliteter. Hotellet har 21 rum, varav 16 av rummen är familjerum med loft och 4 bäddar.

Vandrarhem

Vandrarhemmet är beläget i samma byggnad som hotellet – i samma del av anläggningen som där vi har incheckning, restaurang och minilivs. Vandrarhemmet består av fem st 4-bäddsrum och har gemensamt kök och toalett.

Stuga

Vi har för närvarande fyra stugor för uthyrning. Den största har sex bäddar, den minsta har två och de andra har plats för upp till fyra personer. Samtliga stugor har egen dusch och wc samt en kokvrå med kylskåp, micro och kaffebryggare. Kaptenstugan – som är den största av dem – är även utrustad med diskmaskin, kyl & frys, spis & ugn.

Mer än bara övernattning

Vill du ha mer än bara övernattning erbjuder vi även vissa paket där det ingår både logi och mat. Om du bokar en stuga eller plats i vandrarhemmet så går det att lägga till hotellpaket där sänglinne, handdukar, frukost och städ ingår. En bekymmersfri vistelse, helt enkelt.

Boka boende i Bohuslän

Varmt välkommen med din bokning! Hos oss bokar du alltid boendet tryggt och säkert med fri om- och avbokning. Väljer du flexpris så ingår avbeställningsskyddet som är 10% av bokningen.