hösten på västkusten

Möt hösten i skärgården

Kom och känn höstbrisen på västkusten. Vandra i naturreservatet Tjurpannan, ät lunch precis bredvid havet och ät middag med skärgården som utsikt. Om du bokar höstpaketet kan du spendera en hel dag omringad av en unik natur, uppleva det gamla fiskesamhället Grebbestad, få två nätters god sömn på Pensionat Fjorden och starta morgnarna med frukostbuffé.

VANDRA EN DAG PÅ TJURPANNAN

GrebbestadFjorden är omringad av vacker natur och bara 10 minuter bort ligger naturreservatet Tjurpannan. Ett reservat precis vid havet som tillskillnad från Grebbestad inte har någon skärgård utanför. Det öppna havet gör att det sällan är helt vindstilla på Tjurpannan men tack vare det kan man se hur havet slår mot klipporna och vågorna dansar ute på det öppna vattnet.

Det finns flera olika leder ni kan gå ute på reservatet med olika svårighetsgrad. Ni får med er lunch så ni kan stanna till och avnjuta er måltid samtidigt som ni kan beskåda utsikten. Efter vandringen går det att boka till bastu när ni återvänt till anläggningen.

I paketet ingår även en middag på Storm Restaurang & Biograf. Storm ligger på bryggan och från deras restaurang har du en perfekt utsikt över skärgården och fjorden som Grebbestad är byggd runt. Går även att avsluta kvällen med en film i deras biograf.

Tjurpannan
Tjurpannan
Grebbestad från Stöberget
I PAKETET INGÅR

– Två nätter på PensionatFjorden
– Hotellfrukost
– Lunch
– 1 enrätters middag på Storm Restaurang & Biograf
– Vandring på naturreservatet Tjurpannan

Pris: Från 3690kr för två person

Tilägg av personer i samma rum är 1070kr/person. I ett rum får upp till 4 personer plats.

Paketet kan bokas torsdag till söndag från och med 1/9 till och med 30/10.

Boka genom att fylla i formuläret

Tillägg

3 + 6 =