PÅSK PÅ GREBBESTADFJORDEN

Välkomna till oss under påsken

Att spendera påsken med havet som granne är något helt annat. Vi på GrebbestadFjorden vill välkomnar dig samt dina nära och kära till en vistelse hos under din ledighet, vi har planerat in flera aktiviteter för dig och ditt sällskap. Även vår mysiga restaurang Bar & Bord håller öppet torsdag till måndag och här kan du äta frukost, lunch, middag och mitt emellan. Välkommen!

Bar & Bord

Från torsdag den 28/3 till måndag 1/4 håller vi öppet. På långfredagen blir det trubadurkväll och på lördagen kör vi även musikquiz klockan 18- vi ses väl då?

Öppettider:

Torsdag kl. 8-21:00
Fredag kl. 8-21:00  
Lördag kl. 8-21:00 
Söndag kl. 8-10:30
Måndag kl. 8-10:30 

Vår frukostbuffé serveras kl. 8-10:30 varje dag.

Köket stänger en timme innan stängning. 

20230206 151211

Aktivitetsschema

Se förklarning för varje aktivitet nedan.

Torsdag 28/3 – Skärtorsdag
Kl. 8-22 Äventyrsgolf
Kl. 11-15 Hitta haren!

Fredag 29/3 – Långfredag
Kl. 8-22 Äventyrsgolf
Kl. 11-13 Påskpyssel
Kl. 11-15 Hitta haren!
Kl.18 Trubadurkväll med Ginger Beards

Lördag 30/3 – Påskafton
Kl. 8-22 Äventyrsgolf
Kl. 12 Den stora äggjakten
Kl. 11-15 Hitta haren!
Kl. 14 Barnens äggjakt
Kl. 18 Musikquiz på Bar & Bord

påskhareöron

Söndag 31/3 – Lördag 6/4
Äventyrsgolf under receptionens öppettider
Kl. 11-15 Hitta haren!

Äventyrsgolf
Ta en runda på vår äventyrsgolfbana under påsken. Banan har tolv hål i olika svårighetsgrad. Vem utmanar du?

Påskpyssel
Kom och pyssla en påskkyckling, måla en fin teckning eller utmana någon i ett spel. Pysselhörnan finner du på Bar & Bord.

Hitta haren!
Åh nej! Våra harar har rymt och tagit med sig påskäggen med koden till att få gratis glass. Nu behöver vi er hjälp att hitta påskäggen och få koden till glassen. Kom och hämta er karta i receptionen och ge er ut och leta efter hararna. 

Den stora äggjakten
Påskharen har gömt tre stora påskägg någonstans i Grebbestad och endast lämnat några ledtrådar till oss om vart dem är. Under påskafton publicerar vi detta på våra sociala medier så ni kan gå ut på en spännande och klurig jakt.

Äggjakt
Möt upp vår påskkärring vid Bar & Bord och följ med ut på en spännande äggjakt där vi hjälps åt att hitta alla ägg påskharen gömt.

Musikquiz på Bar & Bord
Välkomna till Bar & Bord på påskafton kl. 18 för musikquiz. De två lagen som svarar rätt på flest frågor vinner fina priser.

påskhareöron

Vi frånskriver oss eventuella felskrivning och förändringar i schemat. Alla aktivietter kan komma att fotograferas och bilderna kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Kontakta personal vid frågor.