Råsjölördagen

Mickes berömda skaldjurssoppa är tillbaka även i år!

Micke gör en comeback för att komma och servera oss hans goda skaldjursoppa även i år på Råsjölördagen. Efter 60 år i familjen Bohlins ägor såldes campingen tidigare i år men trots detta ska vår årliga Råsjölördags tradition fortgå. Lördag den 29e oktober är ni välkomna till Fjordens restaurang för god mat och en trevlig höstdag!

Råsjölördagen är en gammal tradition i Grebbestad. En dag där pigorna och drängarna fick en ledig lördag för att ”rå sig själva” på. Sista lördagen i oktober är det därför varje år en marknad och flera andra aktiviteter i hela Grebbestad. En perfekt helg för att ta en weekend i ett av västkustens mysigaste samhällen.

Vi har skapat vår egna tradition för Råsjölördagen och det är att vi serverar skaldjurssoppa i vår restaurang. En välprövad och uppskattad tradition som ni inte vill missa. Soppan serveras i Fjordens restaurang lördag 29e oktober kl. 14-20. I år kommer vi även ha loppis hos oss under lördagen, välkommna!

Checka in på vårt hotell under helgen och få en mysig weekend på Västkusten

Passa på att ta en weekend för att njuta av västkusten och skärgården i sin finaste höstskrud sista helgen i oktober. När du bokar vårt Råsjöweekendpaket ingår:
– Två nätter i ett dubbelrum på vårt hotell
– Frukostbuffé
– Mickes skaldjurssoppa 29/10

Pris: 2990kr för två personer i ett dubbelrum
Paketet går endast att boka 28/10-30/10

Boka ditt boende genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon +46525- 612 11 mån-fre kl.9-11.

Glöm inte att boka bord!

Det brukar alltid bli fullt hus när Micke bjuder på mat under lördagen så glöm inte att boka bord. Välj mellan våra tre sittningar under dagen; kl. 14-16, 16-18 eller 18-20. Boka bord gör du genom att mejla oss på info@grebbestadfjorden.com eller ringa på +46525-612 11. Drop in går bra i mån av plats.

skaldjurssopppa
Micke Bohlin Råsjölördag

Jag önskar boka en råsjöweekend 28/10-30/10

Tillägg

12 + 11 =