Råsjöllördagen

Mickes berömda skaldjurssoppa är tillbaka i år igen!

Ja, ni läste rätt! Micke är tillbaka även i år för att servera sin berömda skaldjurssoppa under Råsjöllördagen. Lördag den 28e oktober är ni välkomna till restaurang Bar & Bord för god mat och en trevlig höstdag! Under dagen är det även marknad i Grebbestad som du kan strosa runt i innan eller efter du ätit soppa. 

Råsjöllördagen är en gammal tradition i Grebbestad. En dag där pigorna och drängarna fick en ledig lördag för att ”rå sig själva” på. Sista lördagen i oktober är det därför varje år en marknad och flera andra aktiviteter i hela Grebbestad. Läs mer om vad som händer i Grebbestad här. En perfekt helg för att ta en weekend i ett av västkustens mysigaste samhällen.

Vi har skapat vår egna tradition för Råsjöllördagen och det är att vi serverar skaldjurssoppa i vår restaurang. En välprövad och uppskattad tradition som ni inte vill missa. Soppan serveras på restaurang Bar & Bord lördag 28e oktober kl. 14-20.

Checka in på vårt hotell under helgen och få en mysig weekend på Västkusten

Passa på att ta en weekend för att njuta av västkusten och skärgården i sin finaste höstskrud sista helgen i oktober. När du bokar en Råsjöllweekend ingår:
– Två nätter i ett dubbelrum på vårt hotell
– Frukostbuffé
– Mickes skaldjurssoppa 28/10

Pris: 3190kr för två personer i ett dubbelrum
Paketet går endast att boka 27/10-29/10 och gäller endast nya bokningar.

Boka ditt boende genom att fylla i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon +46525- 612 11 mån-fre kl.9-11.

Glöm inte att boka bord!

Det brukar alltid bli fullt hus när Micke bjuder på mat under lördagen så glöm inte att boka bord. Välj mellan våra tre sittningar under dagen; kl. 14-16, 16-18 eller 18-20. Boka bord gör du genom att mejla oss på info@grebbestadfjorden.com eller ringa på +46525-612 11. Drop in går bra i mån av plats.

skaldjurssopppa
Micke Bohlin Råsjölördag

Jag önskar boka en råsjöllweekend 27/10-29/10

Tillägg

5 + 15 =