Äventyrspaketet

Äventyr på västkusten

Våren blommar så saktligen ut vilket innebär att naturen och västkusten åter vaknar efter vinterns dvala. Från april till juni bjuder vi in er för att upptäcka den natur som västkusten erbjuder. Spela en runda äventyrsgolf, ät lunch med havet som utsikt och avsluta kvällen med middag på den välbesökta Grebbestadbryggan. Välkomna till västkusten och Grebbestad!

EN VISTELSE FULL AV ÄVENTYR

Vår äventyrsgolfbana är välbesökt under sommaren och här har många kamper utspelat sig genom åren. Banan består av 12 hål med olika hinder på vilket gör att det blir lite klurigare att hålla nere på slagen när man spelar. Vem tror du har minst antal slag av dig och dina nära och kära när ni kommit fram till det 12e hålet?

När man bor hos oss behöver man inte gå långt för att häpnas över hur fin den svenska västkusten är. Ni får med er ett lunchpaket från Sjögrens i Backen som ni kan ta med er när ni utforskar naturen som omringar oss. Ett tips är att ta sig upp på Stöberget och avnjuta lunchen med Grebbestad och skärgården som utsikt. Stöberget hittar du lätt till då vår anläggning ligger mitt emot berget och endast en kort promenad tar dig upp på toppen.  

I paketet ingår även en middag på Storm Restaurang & Biograf. Storm ligger på bryggan och från deras restaurang har ni en perfekt utsikt över skärgården och fjorden som Grebbestad är byggd runt. Ni kan även lägga till att se på bio någon gång under er vistelse hos oss. 

 

Grebbestad från Stöberget
Grebbestads skärgård
I ÄVENTYRSPAKETET INGÅR

– Två nätter på Pensionat Fjorden
– Hotellfrukost
– Äventyrsgolf
– Lunch med dryck och fika från omtalade Sjögrens i Backen
– 1 enrätters middag på Storm Restaurang & biograf

Pris: Från 4790kr för 2 vuxna och 2 barn

Paketet kan bokas torsdag till söndag från och med 14/4 till och med 26/6.

barn på bio

BIO

På Storm där ni äter er middag finns det även en biograf där ni kan se på bio under er vistelse. Bioprogrammet släpps cirka 1 vecka innan och du får välja vilken film du vill, så länge ni håller er till åldergränserna på filmerna.

Pris: 120kr/person

 

hink och handdukar i bastu

BASTU

Efter en dag full av aktiviteter kan det vara skönt att ta en avslappnande stund i vår bastu. Om du är riktigt äventyrlig kan du ta ett dopp i havet innan och sedan värma dig i vår bastu en stund.

Pris: 200kr/timmen

 

lås

FLEXPRIS

Hos oss bokar du alltid tryggt och säkert med fri om- och avbokning, genom att välja flexpris ingår avbeställningsskyddet som är 10% av bokningen!

Pris: +10%

 

Boka din vistelse redan nu!

Tillägg

12 + 10 =