Äventyrspaket

Ge er ut på äventyr på västkusten under sportlovet

Välkommen till oss för ett sportlov ute i naturen omringad av både klippor och skog. Vi har föreberett ett paket där våra bästa utflykttips ingår, en härlig picknik ni kan ta med ut på ert äventyr och även en spännande skattjakt. Välkomna till Grebbestad – Bohuslän- västkusten på äventyr.

Upplev en grotta från istiden eller det vackra naturreservatet Tjurpannan

GrebbestadFjorden är omringad av flera vackra och häftiga utflyckts mål och när du bokar vårt äventyrspaket får du ta del av våra bästa tips. Bland annat innehåller dessa tips en grotta från istiden och ett vackert naturreservat där ni kan äta er picknick precis vid havskanten.

Ett sportlovspaket med lite spänning

I paketet ingår även en spännande skattjakt! Efter några månader ute på havet kliver spökpiraterna i land igen och gömmer sina skatter hos oss under lovet. Vi behöver er hjälp att hitta kistorna och lista ut koden piraterna gömt i dem. Om du listar ut koden bjuder piraterna på något gott!

Avsluta dagen med god mat precis vid havet

I paketet ingår även en middag på Storm Restaurang & Biograf. Storm ligger på bryggan och från deras restaurang har ni en perfekt utsikt över skärgården och fjorden som Grebbestad är byggd runt. 

 

flygbild över grebbestadfjorden
munkkyrkan
Tjurpannan Grebbestad
I ÄVENTYRSPAKETET INGÅR

– En natt på vårt hotell
– Hotellfrukost
– Skattjakt
– Våra bästa utflyktstips
– Picknick som ni kan ta med på ert äventyr
– 1 enrätters middag på Storm Restaurang & biograf

Pris: Från 3750kr för 2 vuxna och 2 barn

Vid bokning för färre personer -530kr/barn samt -690kr/vuxen. Paketet kan bokas torsdag till söndag från och med 15/2 till och med 3/3.

hink och handdukar i bastu

BASTU

Efter en dag full av aktiviteter kan det vara skönt att ta en avslappnande stund i vår bastu. Om du är riktigt äventyrlig kan du ta ett dopp i havet innan och sedan värma dig i vår bastu en stund.

Pris: 300kr/timmen

 

lås

FLEXPRIS

Hos oss bokar du alltid tryggt och säkert med fri om- och avbokning, genom att välja flexpris ingår avbeställningsskyddet som är 10% av bokningen!

Pris: +10%

 

Boka din vistelse redan nu!

Tillägg

5 + 3 =