Sommar­personal

Vi söker nu personal för sommaren 2020!

Vi kan erbjuda följande tjänster:

Receptionist
Traditionellt receptionsarbete så som in- utcheckning, informationsservice till gäster samt bokning av camping, hotell, vandrarhem och stugor. Vi använder oss av ett bokningssystem som heter Turbo, erfarenhet av det är ett plus men inget krav. Schemat är rullande med varierade arbetstider – vardagar, kvällar och helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda.

Vaktmästare/campingvärd
Traditionellt vaktmästararbete så som soptömning, gräsklippning, trimning, vattning samt hålla området allmänt välskött. Om man kan köra traktor är det ett plus men inget krav. Schemat är rullande med varierade arbetstider- vardagar, kvällar och helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda samt inneha B-körkort.

Hotellstäd
De dagliga sysslorna består av städning av hotellrum, hotellutrymmen, stugor, vandrarhemsrum och tvätthantering. Arbetstiderna är dagtid, vardagar samt helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda.

Frukost/serveringspersonal
De dagliga sysslorna består av att fylla på buffén, avdukning, servering av mat, kassahantering, varuhantering, diskning samt städning av lokaler. Arbetstiderna är dagtid, vardagar samt helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda.

Butiksbiträde, hotellstäd och frukost/serveringpersonal kan kombineras för att få fulltid.

Köks- & Restaurangansvarig med passion för matlagning

Nu har du chansen att sätta din prägel på Restaurang Fjorden! Vi söker dig som har drivet, passionen för matlagning och idén om hur vår Restaurang Fjorden skall profileras och drivas under sommarsäsong 2020! Du kommer att vara ansvarig för restaurangverksamheten och ha huvudansvaret i köket. 

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara; Matlagning, beställningar, planering av temakvällar, menyplanering, personalplanering
Har du en relevant utbildning eller erfarenhet är det en merit.

Vi vill att du som person skall vara stresstålig, serviceminded och ge ett positivt bemötande till våra gäster. Personligheten väger mer än erfarenheten. Detta gäller för samtliga tjänster.

Vi vill även gärna att ni skriver med när ni kan börja och hur länge ni kan jobba.
De flesta tjänsterna startar ca 1/6 till ca 16/8 då vi har högsäsong, finns även möjlighet att vi behöver personal till före och eftersäsong.

Vi har möjlighet att erbjuda boende.