Höstlov i Grebbestad

Spendera höstlovet i Grebbestad på västkusten!

Ta en tur till Grebbestad och västkusten under höstlovet. Under veckan kan du strosa längst med Grebbestadbryggan där några butiker och restauranger fortfarande håller öppet. Hos oss kan du under lovet delta i vår höstjakt och ta en runda på vår äventyrsgolfbana. 

5 tips för ett höstlov i Grebbestad

Den stora höstjakten

Under veckorna 40, 41 och 44 torsdag till söndag kan ni delta i den stora höstjakten hos oss. Hjälp oss leta upp det bortblåsta löven och lista ut koden de gömmer. Alla barn som lyckas lista ut koden bjuder vi på glass.

Äventyrsgolf – 50% rabatt måndag till torsdag

Hur bra är ditt pricksinne? Utmana vänner och familj på en runda på vår äventyrgolf under lovet. Banan består av 12 hål med varierande form där det gäller att hålla fokuset för att inte skjuta bort sig. Under höstlovsveckorna spelar du för halva priset måndag till torsdag.

Vandra i höstens färgglada natur

Knyt på dig vandringskängorna, packa ryggsäcken med någon god matssäck och ge dig ut i naturen. GrebbestadFjorden ligger endast en kort bilfärd bort från två vackra naturreservat – Tjurpannan och Väddö. Både på Tjurpannan och Väddö vandrar du längst med havet bland både klippor och skog. Även inne i Grebbestad finns det några fina promenadsträckor.

Åk tillbaka i tiden under lovet

I och runt Grebbestad finns det flera historiska platser som är värt ett besök. Tanums Kommun är kända för sina hällristningar och på Vitlycke Museum som ligger en kort bilfärd bort från oss kan du lära dig massor om dess historia. I Grebbestad finns det även en grotta, Munkkyrkan,  från istiden som är väl värt ett besök – läs mer om Munkkyrkan och hur du hittar dit HÄR . Även Greby gravfält som ligger strax norr om Grebbestad är en trevlig utflyksmål under lovet. 

Strosa längst Grebbestadbryggan

Sommaren må vara slut men det betyder inte att Grebbestads alla butiker och restauranger har stängt igen. Flera butiker och restauranger har öppet året runt och erbjuder ett brett sortiment för shopping. Hos Pickles hittar du allt från kläder till prosiln eller sällskapsspel. Om du är ute efter badkläder eller sköna loungekläder är ett besök till Evanette en rekommendation! Endast några hundra meter från oss ligger även nordenst största sportbutik – SportShopen!

Äpplen i en korg på hösten
Tjurpannan Grebbestad

Observera att sidan uppdateras kontinuerligt och det kan förekomma ändringar i aktivitetsprogrammet. Aktiviteterna kan komma att fotograferas och bilder kan komma att användas i marknadsföringssyfte.