Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Evenemangs-serie Evenemangs-serie: Krabbmete

Krabbmete

27 juni | 14:0015:00

krabba

Sommar på västkusten + krabbmete = sant

Vad vore en sommar på västkusten utan att fiska krabbor? Nej, det vore inte en riktig sommar tycker vi. Hos oss kan ni varje vecka under sommaren följa med våra aktivitetsledare ut på krabbmete. Vår aktivitetsledare ger sina bästa tips och trix för hur man lyckas med krabbmetet och ser till så ni är utrustade med det ni behöver för att fånga in krabborna.

Ta med familjen på krabbmete!

Att fiska krabbor är en riktig familjeaktivitet och vänta bara på jublet som blir när ni får napp! Vem i familjen får flest eller vem får den största? Ja, mycket finns det att jämföra och tävla om inom familjen undertiden man fiskar.

Alla barn måste ha vuxet sällskap med sig under hela aktiviteten

Då krabbmetet görs bäst precis vid havskanten måste alla barn som vill delta i aktivitet ha med sig en vuxen under hela aktiviteten som ansvarar över barnet. Vår aktivitetsledare finns endast på plats för tips och trix.

Vi samlas vid aktivitetscentret

Kl. 14 samlas vi utanför vårt aktivitetscenter för att få det material som behövs samt för att ta del av vår aktivitetsledares erfarenheter av krabbfiske! Sen ger vi oss ut för att fiska krabbor för fulla muggar.

Detaljer

Datum:
27 juni
Tid:
14:00–15:00
Serie:
Evenemang Kategori:

Arrangör

GrebbestadFjorden