Säsongscamping

Stanna gärna lite längre hos oss

Du kan hyra plats för en längre period, en så kallad säsongsplats. Vi har fyra säsonger: sommar, höst, vinter och vår.

Sommarsäsong 24/4-19/9: Begränsad antal platser. Önskas plats för sommarsäsong krävs det intresseanmälan för att landa i vårt kösystem. Läs mer nedan.

Höstsäsong 19/8-18/9: Går att boka i mån av plats, via telefon eller direkt i receptionen.

Vintersäsong: Går att boka i mån av plats, via telefon eller direkt i receptionen. OBS! Bokning av denna säsong öppnar 1 mars 2022, intresse går att anmäla tidigare på mejl eller telefon.

Vårsäsong 23/4-27/6: Går att boka i mån av plats, via telefon eller direkt i receptionen.

Helår: Förutsätter att gästen har fått en sommarsäsongs-plats. Då finns möjlighet att välja till vintersäsong på samma plats.

Intresseanmälan

Första måndagen i februari mellan kl. 9:00-15:00 kan man, genom att ringa in, anmäla sitt intresse för säsongsplats. Ordningen på samtalen som kommer in avgör platsen i kön. Vi meddelar er plats i kön på mail samt sms, samma dag.
OBS! Ansökan endast godkänd via telefon. För att behålla sin plats i kön, skall det uppdateras vid samma tidpunkt varje år.

Min El

De platser som har ny mätare i sina stolpar kan styra sin mätare hemifrån för på/avslagning, elavläsning m.m. Det behövs ett användarnamn och lösenord för att kunna komma åt sin plats mätare. Om man ej har fått dessa uppgifter kontakta receptionen. Länken för att komma in på sidan är 
http://31.216.137.195/minel_2/

Vagnförsäljning

Om det är aktuellt att sälja hus-/villavagn på plats gäller följande: