Ställplatser i Grebbestad | Tanum

NYHET 2023 – 74 nya ställplatser!

Nu kan vi äntligen presentera en av nyheterna för 2023 – nämligen 74 nya ställplatser. När du checkar in för att bo på en av våra nya ställplatser får du fri tillgång till våra servicehus och har skaldjursmetropolen Grebbestad bara en kort promenad bort.

Ställplatser nära både hav och skog

Som gäst på GrebbestadFjorden har du nära till både västkustens klassiska klippmiljö men också flera fina skogspromenader. Om du hellre vill uppleva området på cykel kan du hyra en av våra cyklar i receptionen. Om du vill vara helt säker på att du har en cykel under din vistelse hos oss kan du förboka din cykel genom att mejla oss på info@grebbestadfjorden.com.

Ge er ut på äventyr eller ta en lugn dag på området

På anläggningen finns det förutom cykeluthyrning även en bastu du kan hyra, en minilivs där du kan köpa färska frallor varje morgon under sommaren eller varför inte slå dig ner och ät och drick gott i vår restaurang Bar & Bord? Om du i stället vill upptäcka området under er vistelse når du den populära Grebbestadbryggan genom en kort promenad där du hittar gott om restauranger och butiker att utforska.

naturställplatser grebbestad