PÅSK PÅ GREBBESTADFJORDEN

7 TIPS PÅ VAD DU OCH DIN FAMILJ KAN GÖRA UNDER ER VISTELSE I PÅSK

Att spendera påsken med havet som granne är något helt annat. Vi på GrebbestadFjorden vill välkomnar dig samt dina nära och kära till en helg med något för alla hos oss. Hyr ett spel och utmana varandra, gå på en påskpromenad och samtidigt delta i ett av våra quiz, spela en runda äventyrsgolf eller delta i någon annan av våra aktiviteter. 

Vem vinner kampen på vår äventyrsgolfbana?

På vår äventyrsgolfbana har flera kamper utkämpats mellan familjer och vänner. Vår populära sommaraktivitet är åter öppen till påsk och väntar med spänning på att ni ska utkämpa era kamper här igen efter en vinter i dvala.

Mellan 11/4 och 18/4 spelar alla barn upp till 16 år gratis! Äventyrsgolfen har samma öppettider som vår reception. 

Endast fantasin sätter gränserna

Vad kan du med hjälp av din fantasi skapa med hjälp av ett sugrör och lite papper? En blomma? Ett monster? Bara din fantasi sätter gränserna för vad som skapas inne i vårt pysselrum. För dig som vill påskpyssla har vi fixat fram material, instruktioner och pysselförslag som du finner på plats. Här finns också möjlighet för dig att utmana någon i ett brädspel eller sitta ner och måla en stund. 

Pysselrummet ligger i samma byggnad som Restaurang Fjorden och är öppen lördag 9/4 till söndag 17/4 kl. 11-15. Välkommen!

påskhareöron
Påskharen har gömt påsksymboler på vår camping, kan du hitta dem?

Påskharen har i smyg gömt flera symboler över hela vår anläggning och vi behöver nu din hjälp att hitta dessa. Utmana dina kompisar och se vem som hittar flest, kanske är ni så bra på att leta så ni hittar alla?

Påskjakten kan du gå varje dag mellan lördag 9/4 till och med söndag 17/4 kl. 11-15!

Hjälp oss hitta påskharens ägg!

Vad vore påsk utan att påskharen åter igen varit lite busig och gömt ägg på vår anläggning? Äggjakt är en självklar aktivitet på påskafton och tillsammans hjälp vi åt för att hitta alla gömställen. 

På påskafton, lördag den 16/4, samlas vi utan för Kul-på Hjul-klubben kl. 14 för att sedan gemensamt leta upp det gömda äggen. 

påskhareöron
tecknad bild av påskkärring
Klä ut dig till påskkärring eller påskgubbe och tävla om ett påskägg fyllt av skojigheter

Om du under påsken tänkte klä ut dig till påskkärring eller påskgubbe får du gärna ta ett kort och skicka in till oss, alla som skickar in ett bidrag är med i utlottningen av ett påskägg fyllt av överraskningar.

Skicka in ditt bidrag senast 16/4 kl.18 till info@grebbestadfjorden.com. Vinnaren presenteras på vår Instagram  på söndag 17/4 under förmiddagen.

Kan du gissa innehållet i vårt jätteägg?

Vid Restaurang Fjorden finner du ett jätteägg som du kan gissa innehållet i, de som gissar rätt är med i utlottningen med att vinna innehållet i ägget.

För att gissa innehållet fyller du i svarslappen och lämnar till oss, vinnaren dras under frukosten söndag 17/4.

tecknad bild av påskkärring
Vad kan du om film?

Med ActiveQuiz kan du ta en promenad vart du vill och samtidigt vara med på vår tipspromenad. Ladda ner appen Active Quiz och logga in med koden du får genom att besöka vår reception.

För att delta i quizet gör du följande:

Steg 1: Ladda ner ActiveQuiz från App store eller Play Butik
Steg 2: Ange quiz-ID ”GREBBESTAD”
Steg 3: Ange ditt gästnamn
Steg 4: Välj det quiz du vill gå och börja promenera! Quizet sträcker sig över 2 km och med jämna mellanrum dyker nya frågor upp.

Quizen är tillgängliga från 8/4 till 24/4.

 

Vi frånskriver oss eventuella felskrivning och förändringar i schemat.