Vi blir 60 år!

Kom och fira vårt 60-års jubileum tillsammans med oss!

1962 köpte Inga och Göran Bohlin Grebbestad Camping av Adolf W. Tretom och sedan dess har massor hänt. Grebbestad camping har blivit större, ett pensionat har byggts och Grebbestad Camping har bytt namn till GrebbestadFjorden – turist- och konferensanläggning. Lördag den 21e maj bjuder vi in er till en dag med roliga aktiviteter, god mat och flera tävlingar.

En dag fylld med aktiviteter

Kl. 10:00-17:00 Tipspromenad
Frågor som tar er tillbaka från början till nutid. Ni kan gå den när ni vill under dagen med start kl. 10:00.  Alla som deltar i tipspromenaden har chansen att vinna ett riktigt fint pris!

Från kl. 12:00 till ca 18:00 Fjordens öppnar. Jonas Sand lagar en storslagen grillbuffé dagen till ära.

Kl. 13:00-14:00 Invigning med tal från Micke
Lillian har varit med på campingen sedan hennes föräldrar köpte den och Micke är uppväxt på campingen. De hälsar alla välkomna och delar med sig av sina bästa historier från alla år på GrebbestadFjorden. 

Kl. 14:00- 16:00 Barnaktivitet
Alla barn får vara med och måla av GrebbestadFjordens jubileumslogga under dagen. Barnen som deltar får behålla sina tygpåsar efteråt. 

Från kl. 14:00 Femkamp
Samla ihop ett lag och var med i vår femkamp. Vi har satt ihop fem olika grenar, vissa väljer ni en från laget att göra och vissa gör ni tillsammans. Skrattfest utlovas! Max 5 personer i varje lag och ert lag anmäler ni till info@grebbestadfjorden.com, senast onsdag 18e maj. Alla lag som deltar tävlar mot varandra, det segrande laget vinner en natt på PensionatFjorden.

Kl. 15:00-18:00 Bilträff med 60-tals bilar
Har du en bil från 60-talet du vill visa upp? Varmt välkommen att göra detta mellan kl.15 och 18 under vårt jubileum. Meddela ditt deltagande till oss på info@grebbestadfjorden.com. Bilträffen hålls ute på vår parkering.

Kl. 16:00-17:00 Vem får upp ett tält snabbast?
Tälten har utvecklats mycket sedan 60-talet men än idag kan det ibland vara en riktigt utmaning att slå upp ett tält. Hur snabbt tror du att man kan slå upp ett tält och sedan packa ner det igen? Detta utmanar vi er att ta reda på under denna timme! Kom till plats 125, platsen precis bredvid receptionen, och delta i utmaningen. Den som är snabbast vinner en natt i vår Jungmansstuga!

Kl. 17:00-18:00 Avslutning
Vi avslutar dagen och bjuder på tårta samt presentation av vinnarna från dagens alla tävlingar. 

Under hela dagen kan ni även
Under dagen kan man även vara med och tävla om en natt i vår Svit med 2-rätters middag på Storm Restaurang & Biograf genom att besvara en fråga som ni finner på plats under dagen.

Utanför Fjordens kommer vi även ställa upp en husvagn från 60-talet för att visa hur det kan ha sett ut för 60 år sedan när Inga och Göran tog över Grebbestad Camping.

GrebbestadFjorden 60-års logga
GrebbestadFjorden
Micke Bohlin och Lilian Norén

Boka din vistelse redan nu!

Missa inte chansen att delta i vårt firande, boka ditt boende redan nu. För alla som bor på GrebbestadFjorden under helgen är aktiviteterna gratis!

Evenemanget kommer fotograferas och bilderna kan komma att användas i marknadsföringssyfte.