Sommarpersonal 2018

2017-12-19

Vi söker nu sommarpersonal inför säsong 2018!

Receptionist:
Traditionellt receptionsarbete så som in- utcheckning, informationsservice till gäster samt bokning av camping, hotell, vandrarhem och stugor. Vi använder oss av ett bokningssystem som heter Turbo, erfarenhet av det är ett plus men inget krav. Schemat är rullande med varierade arbetstider – vardagar, kvällar och helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda. 

Vaktmästare/Nattvakt:
Traditionellt vaktmästararbete så som soptömning, gräsklippning, trimning, vattning samt hålla området allmänt välskött. Om man kan köra traktor är det ett plus men inget krav. Som nattvakt patrullerar man på området, ser till så det är fräscht på området och i servicebyggnader, vara behjälplig mot gäster. Schemat är rullande med varierade arbetstider- vardagar, kvällar, natt och helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda samt innehava B-körkort.

Butiksbiträde:
Traditionellt butiksarbete så som kassahantering, fylla på/plocka upp varor samt städning av lokaler. Varierade arbetstider – vardagar, kvällar och helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda.

Hotellstäd:
De dagliga sysslorna består av städning av hotellrum, hotellutrymmen, stugor, vandrarhemsrum och tvätthantering. Arbetstiderna är dagtid, vardagar samt helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda.

Frukost/serveringspersonal:
De dagliga sysslorna består av att fylla på buffén, avdukning, servering av mat, kassahantering, varuhantering, diskning samt städning av lokaler. Arbetstiderna är dagtid och viss kvällstid, vardagar samt helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda.

Aktivitetsledare:
Som aktivitetsledare arbetar du med vår barnklubb ”Kul på Hjul” där du ser till att aktivera våra yngre gäster. Du ordnar med pyssel och spel, arrangerar tävlingar, lekar,  tipspromenad, sportaktiviteter, midsommarfirande m.m. Vissa av aktiviteterna är för hela familjen. Som aktivitetsledare gäller det att du är kreativ, flexibel och har god förmåga att organisera och leda. Du ska planera aktiviteter för vecka 27-32 samt midsommarfirande. Varierade arbetstider vardagar, kvällar och helger. Du skall ha språkkunskap svenska och engelska och vara 18 år fyllda.

Aktivitetsledare, butiksbiträde, hotellstäd och frukost/serveringpersonal kan kombineras för att få fulltid.


Vi vill att du som person skall vara stresstålig, serviceminded och ge ett positivt bemötande till våra gäster. Personligheten väger mer än erfarenheten. Detta gäller för samtliga tjänster.

Ansökan skickas till info@grebbestadfjorden.com
Skriv i ämnesraden vilken tjänst/tjänster som sökes.

De flesta tjänsterna startar ca 1/6 till ca 20/8 då vi har högsäsong, finns även möjlighet att vi behöver personal till för- och eftersäsong. Skall stå i ansökan när man kan börja och hur länge man kan jobba.

Vi har möjlighet att hjälpa till med personalboende!

Vi kommer kontakta er via telefon eller mail om det blir aktuellt med en intervju, rekryteringen sker löpande.