Konferens

Ta med dig din personal, kolleger eller vänner och ha en konferens i härlig havsnära Bohuslänsk miljö. Där är det enklare att öppna sina sinnen och tänka nytt. 

På GrebbestadFjorden finns konferenslokaler med full utrustning för upp till 50 personer. Tillgång till whiteboard, projektor, trådlöst internet, kopiering, dvd-spelare och TV. Här på GrebbestadFjorden har vi många olika aktiviteter, arrangemang och lösningar för er vistelse hos oss – se närmare under  ”Aktiviteter” i menyraden för att finna det bästa alternativet för er! Finner ni inte vad ni söker, kontakta oss så skräddarsyr vi allt efter era önskemål.

Restaurang Fjorden ger er gärna förslag på menyer och högt i kurs står naturligtvis fisk och pinfärska skaldjur som serveras i vår trivsamma restaurang. Restaurang Fjorden har även samarbete med några av Grebbestads bästa restauranger i våra olika arrangemang.

Priser & information
Läs mer om olika paketlösningar och priser under fliken paketlösningar. För övrig information och prisuppgifter kontakta oss.